Notiks diskusija par Pierīgas tūrisma mērķtiecīgu attīstību

25.11.2020

26.novembrī plkst.16.00 EXIT RĪGA komanda aicina Pierīgas tūrisma uzņēmējus piedalīties tiešsaistes diskusijā par Pierīgas tūrisma attīstību, t.sk. arī Pierīgas tūrisma asociācijas veidošanu. Diskusija norisināsies ZOOM.us platformā.

Šobrīd 14 novadu pašvaldības un 6 vietējās rīcības grupas kopīgi īsteno dažādas mārketinga aktivitātes, bet ir nepieciešamība pēc vienotas organizācijas, kas koordinētu savstarpējo sadarbību, nodrošinātu Pierīgas tūrisma pakalpojumu sniedzēju interešu aizstāvību, reģiona atpazīstamību, kā arī EXIT RĪGA zīmola popularizēšanu. Vienotas organizācijas nepieciešamību apliecina arī Rīgas plānošanas reģiona veiktā uzņēmēju aptauju.

Ja vēlies iesaistīties Pierīgas tūrisma asociācijas veidošanā, raksti uz info@exitriga.lv 

Tiešsaistes diskusijas norisināsies ZOOM.us platformā: https://zoom.us/j/96460021768

Aicinām tiešsaistes diskusijā piedalīties ikvienu Pierīgas tūrisma pakalpojumu sniedzēju, lai sniegtu ierosinājumus par asociācijas darbības virzieniem un atbalstu pakalpojumu sniedzējiem, juridiskajiem jautājumiem.

 

EXIT RĪGA ir tūrisma reģiona zīmols, kas apvieno tuvējos Pierīgas novadus, piedāvājot plašas tūrisma un izklaides iespējas vien 50 kilometru rādiusā ap galvaspilsētu. Projektu īsteno 6 partnerības un 14 novadu pašvaldības ar mērķi kopīgi aicināt vietējos un ārvalstu  ceļotājus apmeklēt galvaspilsētas tuvumā esošos tūrisma objektus.
Projekts “Apkārt Rīgai – vienots tūrisma piedāvājums” (19-00-A019.332.000005) tiek īstenots Lauku attīstības programmas 2014.—2020. gadam pasākumā “Starpteritoriālā un starpvalstu sadarbība”
image, 452x42px, 5.95 KB