Piesakies Zied zeme jauno uzņēmēju nometnei TransInnCamp no 28.03.-02.04.2017

16.02.2017

Vēlies uzsākt vai attīstīt savu biznesu? Tev ir biznesa ideja, bet nepieciešama iedvesma un palīdzība idejas attīstībai? Vēlies sagatavot biznesa plānu? Plāno iesniegt projektu LEADER vai citā projektu konkursā? Nezini, ar ko sākt? Tad piesakies starptautiskai jauno uzņēmēju nomentei. Nometnē piedalīsies jaunieši no Latvijas, Somijas, Ungārijas un Rumānijas, kā arī zinoši uzņēmēji un konsultanti, kas palīdzēs attīstīt Tavu ideju līdz dzīvotspējīgam projektam.


Nometnes laiks:
28.03.-02.04.2017


Prasības dalībniekam:
Dalībniekam jābūt vecumā no 18-30 gadiem, no Ikšķiles, Ogres, Ķeguma, Lielvārdes vai Baldones novada, jāspēj sarunāties angliski, sastrādāties komandā, jābūt vēlmei mācīties un vēlama sava biznesa ideja. Dalībniekam jāpiedalās nometnē katru dienu.


Vieta:
Nometne tiek organizēta Ogres novada Tīnūžu pagastā, atpūtas kompleksā “Turbas” www.turbas.lv, kā arī plānoti izbraukumi pie uzņēmējiem Ikšķilē, Ogrē, Suntažos un citās vietās.


Izmaksas:
Nometne ir bez maksas. Dzīvošanas, ēšanas, transporta izmaksas sedz PPP biedrība “Zied zeme”.


Pieteikšanās:
Līdz 14.martam interesentiem jāsagatavo CV un brīvā formā e-pastā īsi jāapraksta sava biznesa ideja.
Pieteikums jānosūta uz e-pastu – info@ziedzeme.lv.
Šī ir PPP biedrība Zied zeme rīkota TRANSINCAMP (TransInnovation Camp for Youth) noslēdzošā nometne Latvijā, līdz šim ir notikušas jau 3 līdzīgas nometnes Somijā, Ungārijā un Rumānijā.  Projekta partneri ir vietējās rīcības grupas no Somijas (Rieska LEADER un Keskipiste LEADER), Ungārijas (Mecsekvidék Egyesület) un jauniešu organizācija no Rumānijas (Bogatalji Mozgalom Csikrakos Gorocsfalva). 
Nometnes laikā Tev būs iespēja viesoties pie dažādu nozaru uzņēmējiem, gūt ieskatu viņu darbībā, novērtēt prezentācijas prasmes un ieklausīties padomos sava biznesa attīstīšanai. Darbosimies komandās, mācīsimies saliedēties un vienoties, atrodot kopīgu valodu veidot spēcīgu komandu. Sadarbojoties ar mentoriem attīstīsim ideju un iesim uz tās realizāciju. Pavadīsim produktīvu, aktīvu nedēļu, kopā strādājot un atpūšoties.


TransInnovation Camp for Youth (saīsināti – TransInnCamp) ir programmas Erasmus+ projekts. Projekta mērķis ir ar inovatīvu un izinošu nometņu palīdzību stiprināt jauniešu kompetenci un veicināt jauniešu
iesaisti vietējo problēmu risināšanā un lauku teritoriju attīstībā. Lai sasniegtu projekta mērķi, tiks organizētas jauniešu un mentoru tikšanās un apzinātas idejas, kuras jaunieši paši ir gatavi īstenot.


Ieskatīties iepriekšējās nometnēs vari:
http://www.ziedzeme.lv/lv/TransInnovationCampforYouth/
https://www.facebook.com/trans.inn.camp/?fref=ts 


Papildus informācija: Māris Cīrulis, 29782159, maris@ziedzeme.lv