PPP biedrība Zied zeme aicina mājražotājus pieteikties otrā mājas restorāna īstenošanai!

28.10.2019

image, 452x320px, 33.49 KB

PPP biedrība Zied zeme turpina vasarā aizsākto mājas restorānu kustību un aicina mājražotājus kopīgiem spēkiem realizēt otro mājas restorānu Tomē, pie Annas un Gata Zeiliņiem šī gada 13.novembrī Ķeguma novada Tomes pagasta “Kalnabiķos”. 

Zied zeme Local Craft Up ietvaros apvieno mājražotājus un amatniekus no Lielvārdes, Ikšķiles, Baldones, Ogres un Ķeguma novadiem, tieši tāpēc aicinām pieteikties mūsu teritorijas mājražotājus mājas restorāna realizēšanai. Diviem cilvēkiem no Jūsu saimniecības būs iespēja aktīvi darboties nozares profesionāļu vadībā un gūt praktiskas iemaņas mājas restorāna realizācijā. Sagaidām, ka piedaloties restorāna realizācijā, mājražotāji piedāvās arī savu ražoto produkciju vakariņu galdam. Dalībniekiem tiks dāvāti divi ielūgumi vakariņu apmeklējumam.

PIESAKIES RESTORĀNA REALIZĀCIJAI ŠEIT!

Valsts svētku gaisotnē “Kalnabiķu” saimnieki Anna un Gatis Zeiliņi ir piekrituši izaicinājumam Novembrī noturēt mājas restorānu savā ģimenes saimniecībā.  Svētku noskaņā aicināsim restorāna viesus un dalībniekus iepazīties “Kalnabiķu” saimnieku dzimtas stāstu, izceļot spēcīgu ģimeņu nozīmi. 

Mājas restorāns tiks realizēts starptautiskā projekta “Mājražošanas un amatniecības attīstība vietējā teritorijā”* jeb Local craft up programmā ar mērķi attīstīt mājrašošanu un amatniecību vietējās rīcības grupās, veicinot sadarbību un izstrādājot papildus pakalpojumus, produktus un iesaistot tūrisma un kultūras pasākumos.

image, 452x96px, 25.12 KB