Noticis tiešsaistes seminārs  „Jauns gads – jauna enerģija – jauni sasniegumi”!

07.01.2022

Koprades telpa „Dzīvoklis” Olainē un koprades telpa „CoLabora Lielvārde” iesākušas 2022.gadu ar izaicinošu tiešsaites semināru „Jauns gads – jauna enerģija – jauni sasniegumi”, kurā piedalījās telpu rezidenti un viesi: pašnodarbinātās personas, uzņēmēji un citi interesenti.

Katrs jaunais gads ikvienam nāk ar aizejošā gada izvērtēšanu, tiek sev noliktas jaunas apņemšanās. Lai gada sākumā noliktie mērķi ir sasniedzami un reāli, tāpat lai palīdzētu noturēt kursu uz tā sasniegšanu visa gada garumā, tiešsaites seminārā personības izaugsmes trenere, resursu koučs Baiba Garance dalībniekus ne tikai iedvesmoja, bet trenēja, kā jaunās idejas un mērķus pārvērst par jaunajiem sasniegumiem. Seminārs palīdzēja pilnveidot personību zināšanas un uzlabot cēloņsakarību izpratni.

Seminārā piedalījās Olaines un Lielvārdes koprades telpu “Dzīvoklis” un “CoLabora Lielvārde” esošie rezidenti, kā arī viesi: pašnodarbinātās personas, uzņēmēji un citi interesenti. Tiešsaistē bija iespēja ne tikai mācīties un apgūt jaunas prasmes, bet izprast citus līdzcilvēkus un emociju gammas, stresu situāciju cēloņus, kas darbojoties kopā, tostarp koprades telpās, ir svarīgi, lai neradītu konfliktus.

Koprades telpa „Dzīvoklis” atrodas Zemgales ielā 31, 3.stāvā, Olainē.
Koprades telpa „CoLabora Lielvārde” atrodas Ausekļa ielā 1A, Lielvārdē.

Seminārs tiek organizēts starptautiskā sadarbības projekta „European cooperation project on coworking spaces in rural areas” Nr.18-00-A019.333-000015 Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020.gadam apakšpasākuma „Starpteritoriālā un starpvalstu sadarbība” ietvaros.

image, 452x69px, 24.1 KB