Bezmaksas semināru ciklu “Projektu vadība iesācējiem” Olainē
 

09.01.2020

image, 452x452px, 65.56 KB

Aicinām jaunos uzņēmējus, NVO biedrus, jauniešus un ikvienu interesentu, kas vēlas apgūt projektu vadību pieteikties Projektu vadības apmācību ciklā, kas sadalīts 4 nodarbībās. Katra apmācību nodarbība ilgs 2 stundas, kā laikā būs vienlīdz teorētiskas mācības un praktiskas darbošanās. Apmācības notiks katru pirmdienu, no 27. janvāra līdz 17. februārim no plkst. 18.00 – 20.00. Norises vieta: Pieaugušo izglītības centrs, Olaine, Zemgales iela 31 – 3. stāvs, 1. auditorija.

Vai vēlies uzzināt, kas slēpjas aiz atslēgas vārdiem „projektu vadība”? Kā identificēt projekta ideju? Kādi var būt projekti un kā attiecīgi tos vadīt? Ar ko sākt, lai izstrādātu ideju un veidotu savu projektu? Kā noteikt riskus un ar ko rēķināties? Tad atbildes uz visiem šiem jautājumiem gūsi Projektu vadības apmācībās.

Apmācības vadīs pasniedzēja ar 20 gadu pieredzi projektu izstrādē un vadībā un finanšu piesaistē Latvijā un ārpus Latvijas – Inese Šubēvica. Inese ir strādājusi ar dažādu jomu NVO, jo īpaši ar jauniešiem un dažādām Latvijas pašvaldībām, kā arī veidojusi sadarbības ar dažādu nozaru uzņēmējiem. Līdz šim ir īstenoti infrastruktūras, kā arī kapacitātes stiprināšanas projekti Latvijā, sadarbojoties arī ar partneriem un finansētājiem no citām valstīm.

Katrā nodarbībā uzzināsi padziļinātāk par projektu vadību un to veidojošiem elementiem:

27. janvāris, 1. nodarbības temati:

– Projekta idejas identificēšana

– Projekta mērķa grupas analīze

– Projekta mērķis

03. februāris, 2. nodarbības temati:

– Projekta laika grafiks un uzdevumi

– Nepieciešamie resursi

– Risku analīze

10. februāris, 3. nodarbības temati:

– Projekta izvērtēšana

– Projekta budžets

– Projekta nepieciešamības pamatojums

17. februāris, 4. nodarbības temati:

– Projekta dokumentācija

– Finanšu piesaistes pamatprincipi un iespējas

_______________________________________________________________________

Negaidi, bet piesakies, jo vietu skaits ir ierobežots!

Lai pieteiktos, aizpildi anketu līdz 22. janvārim: ej.uz/projektuvadibaolaine

Seko līdzi aktualitātēm arī facebook pasākuma lapā.

Apmācību noslēgumā dalībnieki iegūs sertifikātu par apgūto tēmu „Projektu vadība”.

Ja lūko pēc darba galda, kur realizēt tālāk apmācību laikā gūtās prasmes – seko līdzi biedrības „Pierīgas partnerība” jaunumiem par koprades telpu „Dzīvoklis”.

_______________________________________________________________________

Pasākums tiek organizēts projekta „European cooperation project on coworking spaces in rural areas” Nr.18-00-A019.333-000015 Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020.gadam apakšpasākuma „Starpteritoriālā un starpvalstu sadarbība” ietvaros.

image, 452x69px, 25.32 KB