Atbalsts lauksaimniecības produktu pārstrādei, tai skaitā pašu saražotās produkcijas iepakošanai, tās realizēšanai tirgū un kvalitatīvu darba apstākļu radīšanai - IK ZIEMEĻU AKMENS

Atbalsts lauksaimniecības produktu pārstrādei, tai skaitā pašu saražotās produkcijas iepakošanai, tās realizēšanai tirgū un kvalitatīvu darba apstākļu radīšanai - IK ZIEMEĻU AKMENS

Iesniedzējs: IK ZIEMEĻU AKMENS (Privāts)
Sākuma datums: 2019-06-04
Beigu datums: 2019-09-26
Fonds: 2014-2020
Statuss: Pabeigts

Īstenošanas vieta: “Ziemeļi”, Dzelmes, Jumpravas pag., Lielvārdes nov., LV-5022
Kopējais finansējums: 5250.65 EUR
Publiskais finansējums: 3675.46 EUR
Rīcības nosaukums: - - -

Lai uzlabotu un attīstītu uzņēmuma darbību un paaugstinātu konkurētspēju un popularizētu Lielvārdes novadu, uzņēmumam nepieciešams papildināt tehnisko nodrošinājumu – iegādājoties papildus pamatlīdzekļus. Projekta ietvaros iegādāts skrūves tipa kompresors kopā ar gaisa resīveru, lai sniegtu lielāku un kvalitatīvāku pakalpojumu klāstu īsākā laika periodā. 

Uzņēmuma mērķis ir piedāvāt kvalitatīvu produkciju un augsta servisa pakalpojumu līmeni saviem klientiem. Galvenais uzdevums ir nodrošināt nepārtrauktus un kvalitatīvus akmens apstrādes pakalpojumus. Nodrošināt videi draudzīgu tehnoloģiju ekspluatāciju, taupīgu dabas resursu izmantošanu, racionālu pieejamo finanšu resursu apguvi, efektīvu saimniecisko darbību. Uzņēmuma vīzija – nodarboties ar pilna cikla akmens apstrādi - akmens griešanu, frēzēšanu, slīpēšanu, pulēšanu, kalšanu, plēšanu, termoapstrādi (dedzināšanu), kura tiek nodrošināta ar pusautomātiskām iekārtām un frēzēšanas darba galdiem, kas ļautu piemeklēt klienta dizainam un vajadzībām piemērotāko. Uz doto brīdi tiek realizēti gatavi akmens materiāli, izgatavots bruģis, akmens plāksnes, ar kuriem var mūrēt atbalstsienas dārziem, mājām, mūrēt sētas, māju cokolus vai arī apmūrēt ar akmeni visu māju. Kā papildus pakalpojumus var piedāvāt izgatavoto materiālu piegādi un mūrēšanas pakalpojumus pēc klientu pieprasījuma. Nepieciešamības gadījumā piesaistīt starpniecības uzņēmumus kravu pārvadāšanā.

Projekta kopējais izmaksu apjoms ir 5250.65 EUR, kur kopējās attiecināmās izmaksas ir 5250.65 EUR, no kuriem atbilstoši vietējās attīstības stratēģijas rīcības plānam, ELFLA publiskā finansēkjuma summa ir 3675.46 EUR jeb 70% no kopējām attiecināmajām izmaksām. Attiecināmās izmaksas 1575.19 EUR jeb 30% apmērā no kopējām attiecināmajām izmaksām nodrošina projekta iesniedzējs.

Kontaktinformācija:

Projekta vadītājs: Mārcis Ziemelis

Kontakttālrunis: 27869562

E-pasta adrese: ziemeluakmens<@>inbox.lv

image, 452x71px, 28.81 KB