Atbalsts jaunu produktu un pakalpojumu radīšanai, esošo produktu un pakalpojumu attīstīšanai, to realizēšanai tirgū un kvalitatīvu darba apstākļu radīšanai - SIA Zelta diegs

Atbalsts jaunu produktu un pakalpojumu radīšanai, esošo produktu un pakalpojumu attīstīšanai, to realizēšanai tirgū un kvalitatīvu darba apstākļu radīšanai - SIA Zelta diegs

Iesniedzējs: SIA Zelta diegs (Privāts)
Sākuma datums: 2019-06-15
Beigu datums: 2019-09-03
Fonds: 2014-2020
Statuss: Pabeigts

Īstenošanas vieta: Zeltkalnu iela 27, Baldone, Baldones nov., p.n. Baldone, LV-2125
Kopējais finansējums: 8349.00 EUR
Publiskais finansējums: 5844.30 EUR
Rīcības nosaukums: - - -

Projekta mērķis ir izveidot mazo ģimenes biznesu vietējā pilsētā. Nodrošināt uzņēmam peļņu sniedzot izšūšanas pakalpojumus.Laika gaitā izveidot vadošo izšūšanas uzņēmumu izsludinātā VRG darbības teritorijā – Baldones novadā, Ikšķiles novadā, Ķeguma novadā, Lielvārdes novadā, Ogres novadā.

Dažādu izšūšanas darbi ir kļuvuši populāri. Dažādu apģērbu personalizēšana. Uz doto brīdi pieprasījums ir lielāks, nekā piedāvājums, lai varētu nodrošināt pasūtījumu izpildi ir nepieciešama profesionāla izšūšanas iekārta. Ir atrasta niša, kura tuvākā apkaimē (Vecumnieki, Iecava, Baldone, Daugmale, īkšķile, Ogre) netiek piedāvāta, līdz ar to kaimiņu novadiem ir iespēja to iegādāties pie mums. Nelielus pasūtījums ar personalizētiem izšuvumiem, piedāvājam izpildīt pēc iespējas īsākā laikā (24h).

Projekta ietvaros iegādāta izšūšanas mašīna Texi 1501 TS Premium. Ar jauno iekārtu iespējams nodrošināt plaša spektra izšūšanas darbus ar neierobežotu daudzumu attēlu un tekstu iespējas uz plediem, dvieļiem, polo krekliem un dažādiem citiem materiāliem. Ļoti labs piemērs ir uzņēmuma start up 2 gadus pirms projekta iesniegšanas, kad tika iegādāta pirmā izšūšanas mašīna ar videji plašām iespējām. Veicot pakalpojumus, iekārta atmaksājās jau 2 gadu laikā un ir labs pierādījums tam, cik laba perspektīva ir šai tirgus nišai. Projekta realizācija dod iespēju veiksmīgi turpinātu un attīstītu pakalpojuma nodrošinājumu esošā darbnīcā, kas jau ir aprīkota ar visu nepieciešamo, lai varētu apstrādāt pasūtījumus jau citā kvalitātē un kvanititātē.

Projekta kopējais izmaksu apjoms ir 8349.00 EUR, kur kopējās attiecināmās izmaksas ir 8349.00 EUR, no kuriem atbilstoši vietējās attīstības stratēģijas rīcības plānam, ELFLA publiskā finansēkjuma summa ir 5844.30 EUR jeb 70% no kopējām attiecināmajām izmaksām. Attiecināmās izmaksas 2504.70 EUR jeb 30% apmērā no kopējām attiecināmajām izmaksām nodrošina projekta iesniedzējs.

Kontaktinformācija:

Projekta vadītājs: Gints Garuts

Kontakttālrunis: 26888999

E-pasta adrese: Zeltadiegs<@>gmail.com

image, 452x71px, 28.81 KB