Vebinārs „Neļauj bailēm pārņemt tavu dzīvi!”

29.04.2020, 14:00 - 16:00

Vebināra laikā kopīgi:
-Nodefinēsim, kas ir bailes un kāpēc mēs izjūtam bailes.
-Noteiksim baiļu lomas mūsu dzīvē – kad bailes ir mūsu „draugs” un kad ir „ienaidnieks”.
-Izskatīsim baiļu dažādas formas.
-Sastādīsim pa soļiem plānu patstāvīgam darbam ar bailēm.

Tiešsaistes vebinārs tiks organizēts ZOOM platformā 29. aprīlī plkst. 14.00. Saite uz vebināru: https://zoom.us/j/94029361146

Ja ir kādi jautājumi par ZOOM lietošanu, rakstīt: kristiana@pierigaspartneriba.lv vai zvanīt 26454119.
____________________________________________________

Pēc vebināra jums būs praktiskas tehnikas, kas palīdzēs ātri, patstāvīgi atbrīvoties no stresa un bailēm; pateicības un pieņemšanas rīta rituāls, kas palīdzēs no rīta noskaņoties uz pozitīvu un panākumiem piepildītu dienu. Papildus jūs saņemsiet rekomendācijas „Ko darīt ar satraukumu un bailēm koronavīrusa laikā?”

Vebinārs paredzēts ikvienam, kas vēlas iet pa dzīvi apzināti, pārliecināti un būt mierā ar sevi. Vebinārs ir bezmaksas.

Vebināru vadīs Ludmila Dunska. Ludmila ir karjeras koučs un teta-koučs – kas palīdz atrast sevi profesijā, virzīties karjerā, izprast savas attiecības ar naudu un efektīgi pārvaldīt savas finanses - attīstot naudas domāšanu un apgūstot zināšanas finanšu jautājumos. Programmu autore „Ceļš uz finansiālu labklājību un brīvību”, „Kā noticēt sev un kļūt par savas dzīves veidotāju”, „Dzīves aicinājums un pašrealizācija profesijā”. Vācu kompānijas investore un partnere. Privātuzņēmēja.


Pasākums tiek organizēts projekta „European cooperation project on coworking spaces in rural areas” Nr.18-00-A019.333-000015 Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020.gadam apakšpasākuma „Starpteritoriālā un starpvalstu sadarbība” ietvaros.