Brīvprātīgo foruma rezultāti

19.09.2011

Ir apkopoti Foruma - brīvprātīgo darbības atbalstam: status quo un attīstības iespējas rezultāti, kas norisinājās 18.augustā Rīgā un, kuru organizēja biedrība "brivpratigais.lv". Forumā tika aicināti piedalīties brīvprātīgo darba organizētāji gan no nevalstisko organizāciju, gan pašvaldību un valsts institūciju puses, kā arī politikas veidotāji un lēmumu pieņēmēji un citi brīvprātīgā darba attīstībā ieinteresētie dalībnieki.

Šajā materiālā atradīsiet informāciju gan par Foruma norisi kopumā, gan darba grupu darbu, cenšoties rast atbildi uz jautājumu par to, kas nepieciešams brīvprātīgo darba attīstībai - konkrētus priekšlikumus brīvprātīgā darba sistēmas veidošanai.

Mājas lapā www.brivpratigais.lv atradīsiet arī Foruma dalībnieku un labās prakses piemēru prezentācijas un pētījuma „Pašvaldību politika un prakse brīvprātīgo darba jomā” rezultātu atspoguļojumu. Brīvprātīgā darba organizēšanas rokasgrāmata - ir ceļā pie Jums un drīzumā tās elektroniskā versija arī būs pieejama Bibliotēkas sadaļā!

Ceram, ka izmantosiet Foruma rezultātus savā ikdienas darbā!

 

Biedrības „brīvprātīgais.lv”
valdes priekšsēdētāja
D.Mauliņa