Zemkopības ministrijas konkurss "Sējējs 2021"!

20.10.2021

14. oktobrī viesu namā "Ārpuslaika telpa" zemkopības ministrs Kaspars Gerhards pasniedza apbalvojumu Zemkopības ministrijas konkursa “Sējējs 2021” astoņiem laureātiem. Šajā konkursā nominācijā "Gada LEADER projekts vietējā rīcības grupā" piedalījās arī SIA DIAMONDS FOOD GROUP no Suntažiem.

Konkursā "Sējējs 2021" kopā balvas piešķīra astoņās konkursa nominācijās: “Gada lauku saimniecība”; “Gada uzņēmums pārtikas ražošanā”; “Ģimene lauku sētā”; “Jaunais veiksmīgais zemnieks”; “Gada veiksmīgākā kopdarbība”;  “Bioloģiskā lauku saimniecība”; “Gada LEADER projekts vietējā rīcības grupā”;  “Rītdienas sējējs – mazpulks”; “Zinātne praksē un inovācijas”;  “Par mūža ieguldījumu lauksaimniecībā”.

Nominācijā  “Gada LEADER projekts vietējā rīcības grupā” balvu ieguva SIA “Diamonds Food Group”, un publisko un privāto partnerattiecību biedrība “Zied zeme”!

image, 450x320px, 226.33 KB

Pateicoties LEADER projektiem šim ģimenes uzņēmumam ir bijusi iespēja strauji attīstīties un ar produktu unikalitāti, kvalitāti un ģimenes spēku viņiem ir izdevies iegūt popularitāti visā Latvijas teritorijā! 

Apsveicam Ziemeļu ģimeni ar iegūto apbalvojumu, jo tas pierāda, ka tas ko Jūs darāt ir svarīgi un nozīmīgi visai Latvijai!

image, 450x320px, 337.8 KB

6. novembrī, sestdienā, plkst. 13:40 televīzijas kanālā “TV3” tiks demonstrēts raidījums par konkursa “Sējējs 2021” laureātiem un viņu apbalvošanu. 

Vairāk informācija par Zemkopības ministrijas organizēto konkursu "Sējējs" šeit.

*Attēli ir izmantoti no Zemkopības ministrijas arhīva.