ZIED ZEME IEDVESMO MŪZIKAI

14.11.2016

Dosim iespēju 4 jauniem mūzikas talantiem sasniegt jaunas panākumu virsotnes ar jauniem mūzikas instrumentiem. Atbalsti talantu! Vairāk: www.projektubanka.lv

 

Sagaidot Latvijas valsts svētkus, aicinām piedalīties labo darbu idejā un kopā ar mums atbalstīt četrus Ogres, Ikšķiles, Birzgales un Lielvārdes mūzikas skolu jaunos talantus, mūzikas skolu skolēnus, kuriem mācībām ir nepieciešams iegādāties profesionālu instrumentu, bet diemžēl viņiem nav šādu finansiālu iespēju. Lai skolēni īstenotu mērķi - attīstītu savu talantu, nepietiek ar darbaspējām un vēlmi mācīties, ir nepieciešams labs instruments, kas atbilstu akadēmiskās mūzikas prasībām. Projektam izvirzīto skolēnu atlase tika veikta sadarbojoties ar Ogres, Ikšķiles, Birzgales un Lielvārdes mūzikas skolu skolotājiem un vadību. Kopā mēs varam dot iespēju bērniem turpināt attīstības ceļu un dāvāt Latvijai jaunus dārgakmeņus!

ATBALSTI AKCIJU, BAUDI JAUNO TALANTU KONCERTU "ZIED ZEME IEDVESMO BŪT LĪDERIM", SAŅEM NODOKĻU ATLAIDES VAI PORTRETU NO ZIED ZEMES IEDVESMAS STĀSTU GALERIJAS

Mūsu mērķis ir 1500 euro ziedojums, kurš sniegtu iespēju līdzfinansēt katra bērna mūzikas instrumenta iegādi 375 euro apmērā.

Ziedojumu vari arī pārskaitīt mums uz kontu ar norādi "Zied zeme iedvesmo būt līderim", vēlāk pievienosim to projekta budžetam:

Publisko un privāto partnerattiecību biedrība "Zied Zeme"

reģ.Nr.: 40008092249

jurid.adrese: Raiņa iela 11a, Lielvārde, Lielvārdes novads, LV507

A/S Swedbank, HABA LV22

konts: LV12HABA0551034576033


Vairāk: https://projektubanka.lv/projects/ziedzemeiedvesmomuzikai