Izstrādāta tūrisma un kulinārijas rokasgrāmata!

23.11.2023

Rokasgrāmata veidota projekta "EUROCHEF II – A chef at the rural" ietvaros un tajā iekļautas Bulgārijas, Spānijas un Latvijas teritorijas.

Starptautiskajā kopprojektā "EUROCHEF II – A chef at the rural" viesojāmies Spānijā un Bulgārijā, lai iepazītu vietējo tautu kulināriju un tūrismu. Tāpat uzņēmām sadarbības partnerus arī Latvijā, lai iepazīstinātu mūsu viesus ar vietējo garšu un tradīcijām, kā arī ar Zied zeme teritorijas  uzņēmējiem. Vairāk par vizīti Latvijā var lasīt šeit. Tāpat mūsu sociālo tīklu kanālos atrodama informācija par vizītēm Spānijā un Bulgārijā.

Projekta ietvaros izveidotā ROKASGRĀMATA PIEEJAMA ŠEIT.

Priecājamies par iespēju veicināt zināšanu pārnesi, starptautisko pieredzi un izcelt vietējās vērtības, īstenojot starptautisku sadarbības projektu ar Spānijas un Bulgārijas LAG - Razlog partneriem.